Bu sayfa üzerinden Arkhebook hesabınızı, uygulamayı yüklemeden de kalıcı olarak silebilirsiniz.
Dikkat: Bu işlem geri alınamaz. Hesabınız, kütüphanenizdeki kitaplar, notlarınız,
okuma istatistikleriniz, grup ve arkadaşlık bağlantılarınız dahil tüm sunucu verileriniz kalıcı olarak silinir.
Aktif bir Premium aboneliğiniz varsa, bu işlem aboneliği iptal etmez — App Store/Google Play üzerinden ayrıca iptal etmeniz gerekir.